Hasznos információk

Egy sikeres munka menete, így zajlik

Első munkafázis:

Ön felveszi a kapcsolatot a 06/ 20 9 686 896 telefonszámon, vagy a gombka@freemail.hu email címen keresztül, majd egyeztetjük az első találkozást.
Második munkafázis:

Az első találkozás után Ön kap tőlem egy vázlatrajzot és egy árajánlatot, amely az eddigi információk alapján kiszámolható volt. Eddigi munkám költségét nem számolom el Ön felé!

Ha elnyerte tetszését, akkor a konkrét tervezési szakaszba lépünk, ahol pontosan átbeszéljük bútorának részleteit, végleges méreteit, formai megjelenését. Sok mindent fogunk véglegesíteni, tisztázni, melynek időtartalma kb.1-2 órát vesz, majd igénybe.

Most fogjuk az anyagminták, katalógusok alapján kiválasztani, véglegesíteni a beépítésre kerülő anyagokat, vasalatokat színeket, stb.

Harmadik munkafázis:

Véglegesítem az árajánlatot, elkészítem a kiviteli rajzokat, majd a megrendelőt, munkaszerződést. A tervezésre fordított költségek megrendelés hiányában, visszamondása esetén kiszámlázásra kerülnek, mely a várható árajánlati összeg 5%-a lesz. Megrendelés esetén ezt az összeget nem számolom fel, vagy a kivitelezés összköltsége már külön feltüntetve tartalmazni fogja.
Megállapodáskor az anyagok költségére egy közösen meghatározott előleget kérek.

Negyedik munkafázis:

A megvalósítás, mely az anyagok beszerzésével kezdődik, majd műhelymunkával folytatódik. Az Ön bútorának legyártásához szükséges időről a megállapodás előtt tájékoztatást kap, mely lehet, akár 3-21 nap is. Az anyagok beszerzése, a termék kiszállítása Keszthely 15km-es körzetében általában díjtalan, egyéb esetekben előre megbeszélt összegért vállaljuk.
Az általunk gyártott bútorok helyszíni beszerelésére, beépítésére külön költséget nem számolunk fel. Ha bútoraink használhatóságához más szakemberek munkája is szükséges, akkor annak megszervezése és költsége Önt terheli. (Pl. konyhabútor esetén a víz, villany gáz, szerelése.). De igénye esetén tudunk szakembereket biztosítani ezekhez a munkákhoz is Önnek.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>